naar top

Jaagpaden ter hoogte van Leestjesbruggen afgesloten vanaf 21 oktober

De jaagpaden die onder de Leestjesbruggen gaan worden op maandag 21 oktober afgesloten. Vanaf dan is de toegang niet meer mogelijk tot zeker het einde van 2025. De Leestjesbruggen worden stelselmatig afgebroken en opnieuw opgebouwd. Een omleiding is voorzien langs de Passiedreef.

Vanaf maandag 21 oktober 2024 worden de jaagpaden langs beide kanten van de kanalen afgesloten ter hoogte van de Leestjesbruggen. Vanaf dan zal je niet meer onder de bruggen door kunnen fietsen of wandelen. Dat komt omdat de werken aan de N49 een nieuwe fase ingaan. Beide Leestjesbruggen worden gefaseerd afgebroken en heropgebouwd.

Omleiding voor fietsers

Fietsers die normaal het jaagpad langs het kanaal nemen rijden om via de Hoornstraat, Middelburgsesteenweg, het jaagpad, de Leestjesstraat, Brieversweg, Oostdreef, Passiedreef, Koning Albertlaan, de fietsoversteek op de Koning Albertlaan, Vakebuurtstraat en Paddepoelestraat. Deze omleiding geldt in beide richtingen.

De N49 oversteken naar Middelburg

Om de N49 over te steken naar Middelburg kan je ofwel de fietsbrug gebruiken in Den Hoorn, of de omleiding via de Passiedreef volgen om je weg te vervolgen langs de Vakebuurtstraat.

Meer info

Gepubliceerd op woensdag 16 oktober 2024