THEATERCONCERT | Esmé Bos & Bart Voet - DIERenLIED

Voor hummeltjes vanaf 2,5 t.e.m. 8 jaar oud, zelf geschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Een ode aan het dier, met zelfgeschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Filosofische bespiegelingen en hartverwarmende liedjes, geïnspireerd op het dierenrijk. Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet brengen samen met Geert De Wit hun theatrale verbeeldin...

Wanneer

  • zo 17 nov 24
    van 11.00 u tot 11.50 u
  • zo 17 nov 24
    van 15.00 u tot 15.50 u

Prijs

€ 5,00 (Kansentarief met UiTPAS Regio Brugge - 1,00 euro)

Waar

naam
Cultuurfabriek
adres
Stationsstraat 228340 Sijsele

Tickets

E-ticket bestellen
Telefoon
050 28 84 55
e-mail
beleven@damme.be

Info

Voor hummeltjes vanaf 2,5 t.e.m. 8 jaar oud, zelf geschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Een ode aan het dier, met zelfgeschreven en bestaande dierenliedjes in verschillende talen. Filosofische bespiegelingen en hartverwarmende liedjes, geïnspireerd op het dierenrijk. Zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet brengen samen met Geert De Wit hun theatrale verbeelding van de combinatie DIER en LIED en nemen het publiek mee in een klankrijke en poëtische wereld.

Voor en na de voorstelling zijn wij open met een waar speelparadijs


De kleintjes mogen hun eigen kussentje en (diertjes)knuffel meebrengen en genieten van ons speelparadijs met knutselhoeken, reuze spelen en zelfs een knuffeldokter, terwijl ouders ontspannen met een kop koffie of aperitief in de foyer. De cultuurfabriek is open van 10 tot 12.30 uur voor de voorstelling om 11u en van 13.30 tot 17 uur voor de voorstelling om 15u. Dit event kadert binnen de campagne 'kunstendag voor kinderen'.

Tekst en uitvoering: Esmé Bos - zang, kleine percussie en spel
Muziek en uitvoering: Bart Voet - gitaar, toetsen, loopstation, zang en spel
Decor, visuals en techniek: Geert De Wit
Met steun van: De Vlaamse Gemeenschap, cultuurcentrum MUZE en de Tax Shelter van de Federale Overheid via Cronos Invest.
Met behulp van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid
www.bos-voet.be

Praktische info, nog meer voorstellingen @Cultuurfabriek en tickets zie website.